Referenties

Ervaring van leverancier Zoes op de kerstmarkt.

zoes

Waanzinnig, dat is in één woord samenvattend wat onze ervaring is met onze deelname aan de kadomarkt. Uiteraard heeft de organisatie van zo’n kadomarkt heel wat voeten in de aarde, maar Sonja Caron van In2celebrations staat daarin heel goed haar “mannetje”. Vooraf is er heel veel telefonisch contact, zijn er 2 bezoeken geweest bij ons in de winkel en is er duidelijk op schrift gesteld wat er wel en niet van elkaar wordt verwacht, zodat het organiserende bedrijf, waar de kadomarkt plaats vindt,   weet waar zij aan toe zijn. Voor de medewerkers/sters van het bedrijf is het een prachtig concept! Onze ervaring is dat de ontvangers enorm blij zijn met deze formule…. Heerlijk snuffelen langs de kraampjes, al dan niet onder het genot van een hapje en een drankje, om zo je eigen kerstpakket samen te stellen! Hoe saamhorig kan het zijn? Dat is toch het echte kerstgevoel?!

 

 

rivierwijnen

Ervaring van leverancier Rivierwijnen op de kerstmarkt.

Geweldige ervaring en wat een leuk concept zo’n kadomarkt. Wij hebben het van een begin tot het eind een belevenis gevonden. Alle communicatie vooraf was prima, vragen werden meteen beantwoord en de aankleding die de dames van in2celebrations voor onze kramen hadden gerealiseerd gaf de ultieme kerstsfeer. Meteen toen de markt werd geopend zag je het enthousiasme van de ontvangers van het kerstgeschenk. En dat is voor ons als leverancier echt een feestje. Drukte, gezelligheid en daarnaast liep het organisatorisch ook nog op rolletjes en konden wij alleen maar genieten. Wij hebben in ieder geval het kerstgevoel beleefd en komen zeker graag nog een keer terug.

 

 

 

Ervaring van leverancier MijnSnuisterij op de kerstmarkt 2013

Geweldig goed georganiseerd en tot in de puntjes goed geregeld. Dat is het eerste wat in mij opkomt als ik aan de kerstmarkt terugdenk.
Een ontzettend goed doordacht idee om iedere werknemer/ werkneemster zijn of haar eigen kerstgeschenk uit te laten kiezen op de kerstmarkt. Ik heb dan ook alleen maar blije en enthousiaste mensen aan de kraam gehad.
Alles is tot in de puntjes goed geregeld en zeer sfeervol aangekleed. Het contact met In2celebrations vooraf, tijdens en na de kerstmarkt is zeer aangenaam.
Wat Mijnsnuisterij betreft gaan we een langdurig samenwerkingsverband aan.