Locatie

locatie

Op uw eigen locatie

We bouwen de kadomarkt op uw eigen locatie op. Zo hoeven uw medewerkers niet te reizen om naar de markt te gaan. Dit scheelt natuurlijk ook enorm in de kosten….. geen overbodige reis-kilometers, geen huurkosten van de ruimte en/of geen kosten om een ruimte geschikt te maken voor uw gezelschap. U kiest zelf het tijdstip en wij zorgen voor de opbouw. Elke kraam heeft een ruimte nodig van 3-3,5 bij 2,5 meter. Als u niet over één grote ruimte beschikt kunnen de kraampjes ook verdeeld worden over meerdere ruimtes, bijvoorbeeld de kantine en ontvangsthal. Heeft u geen ruimte? Ook dan zijn er mogelijkheden.

Op externe locatie

Wanneer u zelf geen geschikte ruimte heeft, gaan we op zoek naar een goede locatie voor de kadomarkt. Alle producten kunnen tijdens de markt geproefd, uitgeprobeerd of gepast worden. En natuurlijk mag alles na afloop van de markt meteen mee naar huis!

In overleg met u worden de leveranciers zorgvuldig uitgekozen. We kijken hierbij naar het profiel van uw personeel, hoeveelheid vrouwen/mannen, kantoor-, technisch-, of buitendienstmedewerkers, etc.

Maar dat is nog niet alles ….. De kadomarkt is ook goed te combineren met een spetterend bedrijfsfeest, buffet, diner, een borrel met een hapje of een fantastische ijsbaan buiten met een stamppottenbuffet. Er zijn legio mogelijkheden om de kadomarkt uit te breiden tot een fantastisch evenement!

Nieuwjaarsmarkt/bonusgeschenkenmarkt

U kunt de markt natuurlijk in december inzetten, in plaats van het gebruikelijke kerstpakket, maar … de markt is ook beschikbaar in andere seizoenen. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwjaarsmarkt of een bonusgeschenkenmarkt.

contact