100-250 personeelsleden?

Nieuw!!! Ons STEP-BY-STEP plan.

Speciaal voor bedrijven met 100 tot 250 medewerkers.

Tot op heden hebben wij de kerstmarkt met name georganiseerd bij grote bedrijven met meer dan 250 medewerkers.

Het afgelopen jaar en ook dit jaar hebben we alweer veel aanvragen gekregen van bedrijven met 100 tot 250 medewerkers. Helaas was het tot op heden voor ons financieel niet haalbaar om de kerstmarkt ook voor deze bedrijven te organiseren. Dit komt onder andere doordat de organisatiekosten van de kerstmarkt voor deze kleinere bedrijven naar verhouding te hoog ligt.

Juist voor bedrijven van 100-250 personeelsleden heeft IN2celebrations nu een oplossing namelijk ons
STEP-BY-STEP PLAN.kerstmarkt personeel kleinere bedrijven

U ontvangt van IN2celebrations ons STEP-BY-STEP plan. Dit is een volledig stappenplan voor het organiseren van de kerstmarkt. Hierbij zit 1,5 uur coaching op locatie en telefonische ondersteuning gedurende het gehele traject.
Heeft u meer ondersteuning nodig dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Wat u zelf nodig heeft is een medewerker binnen uw organisatie die organisatorisch sterk is, denk aan een secretaresse, medewerker P & O of medewerker facilitaire dienst.

De eenmalige investering die u betaalt voor dit mooie uitgewerkte stappenplan en de ondersteuning kunt u geheel of gedeeltelijk terugverdienen, waardoor de kerstmarkt…..het unieke kerstgeschenk nu ook mogelijk is voor uw medewerkers. Natuurlijk kunt u het concept jaar na jaar blijven gebruiken en neemt u maar van ons aan dat zullen uw medewerkers zeker op prijs stellen.

Interesse? Neem voor meer informatie contact met ons op.

contact